Praktijk

Geachte patiënten,

Na 36 jaar waarvan 31 jaar aan de Boy Edgarstraat draag ik per 23 december mijn praktijk over. Het begon met de opening van de praktijk aan de Sagenlaan op 12 november 1983. Patiënten van het eerste uur zullen zich de entree met de oude tandartsunit boven de voordeur en de openhaard in de behandelkamer nog herinneren. Na 5 jaar is de praktijk verhuisd naar Het Gein aan de Boy Edgarstraat 15: eerst een en later met twee behandelkamers. Na de opleiding in de orthodontie is in 1994 het naastgelegen woonhuis bij de praktijk getrokken. Voldoende ruimte voor de orthodontie behandelingen en een kantine. In de afgelopen jaren heb ik naast de praktijk ook met plezier lesgegeven in de orthodontie voor verschillende organisaties en de laatste 10 jaar voor mijn eigen leerbedrijf.

Ik wil u hierbij danken voor alle jaren van samenwerking en voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben.

Het is mij gelukt om mijn praktijk op een goede manier over te dragen. Dit jaar kwam ik in contact met een drietal collega’s die interesse had om mijn praktijk voort te zetten. Dat heeft geleid tot de overname van de praktijk als geheel: patiënten en voor u het vertrouwde personeel. Uiteraard gaan ook uw dossiers mee, tenzij u daar bezwaar tegen heeft. Mijn collega’s hebben veel ervaring en zullen met bezieling mijn praktijk voortzetten en uitbouwen. Ik heb dan ook het volste vertrouwen dat u in goede handen zult zijn. Zij stellen zich in deze brief aan u voor.

Ons nieuwe team bestaat uit Lieve, Daniel en Ali. Onze nieuwe tandarts is Lieve Cornelissen. Zij is in 2010 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Van 2004 tot en met 2005 heeft ze eerst nog een jaar de opleiding Mondzorgkunde gevolgd omdat ze was uitgeloot voor Tandheelkunde. Hier hebben Daniel, Ali en Lieve elkaar leren kennen.
Lieve is een tandarts die met veel plezier alle soorten behandelingen uitvoert, en ze heeft zich gespecialiseerd in het maken van esthetische composietvullingen en het (chirurgisch) trekken van tanden en kiezen. In totaal heeft ze ruim 7 jaar met verschillende kaakchirurgen samengewerkt. Dit chirurgische werk betekent zeker niet dat ze een “enge tandarts” is. Haar werkwijze is gericht op het comfort van de patiënt, zowel fysiek als mentaal. Voorop staat dat mensen geen pijn ervaren tijdens hun bezoek. Goede verdovingen, geen haast, veel geduld en rust in de behandelkamer zijn erg belangrijk voor haar. U gaat niet met een vulling naar buiten die ze niet zelf in haar mond zou willen hebben!
Daniël Niasar is in 2009 als mondzorgkundige afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Hij heeft sindsdien in de verschillende praktijken gewerkt, waar hij veel ervaring heeft opgedaan. Zijn interesse en specialisatie ligt in de preventie en behandeling van tandvleesaandoeningen. Het motiveren van een patiënt om samen een gezonde mond te creëren ziet hij als een uitdaging en is zijn drijfveer als Mondzorgkundige. Natuurlijk kunnen andere behandelingen ook bij hem gedaan worden, zoals het sealen van kiezen bij kinderen en het bleken van tanden bij volwassenen. Zijn werk is pas af als u naar huis gaat met een gezond en mooi gebit.
Ook Ali Husseini is dus in 2004 gestart met de opleiding Mondzorgkunde. Hij behaalde zijn diploma in 2008. Wat hem vooral aantrekt in de tandheelkunde is dat je niet alleen bezig bent met het gezond máken van de mond, maar ook juist met het gezond hóuden hiervan. Naast het geven van voorlichting en instructie is iedereen in het mondzorgkundige team naar zijn idee ook een soort mondcoach voor elke patiënt. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in vullingen maken bij (angstige) kinderen en zich verdiept in ernstige tandvleesaandoeningen (parodontitis). Zijn focus binnen de praktijk ligt dus ook bij het behandelen van kinderen en angstige patiënten. De uitdaging voor hem is zorg op maat bieden en zorgen dat de patiënt iedere keer weer met een ‘’big smile’’ de deur uit gaat!

Met vriendelijke groet,
Andre Keet