Praktijk

De praktijk is van huis uit een algemene tandartspraktijk. Binnen de praktijk heeft André Keet zich steeds meer toegelegd op orthodontische behandelingen, laserbehandelingen en doceren.

De algemene praktijk houdt zich bezig met moderne technieken en mogelijkheden van deze tijd. Op de controle of een consult kan besproken worden wat de mogelijkheden zijn in uw geval. Naast vullingen, kronen en bruggen maken wij ook protheses (volledig of gedeeltelijk) en het is mogelijk om met metaalframes en geavanceerdere bevestigingssystemen te werken. Patiënten kunnen afspreken voor mondhygiëne behandelingen of uitgebreidere behandeling aan het tandvlees incl. de nieuwste technieken met de Diode Laser .

In de orthodontie praktijk worden eigen patiënten en patiënten van buitenaf behandeld (hetzij verwezen dan wel op eigen initiatief). Als blijkt dat gebitsregulatie met evt. een beugel gewenst is dan wordt eerst (tijdens de controle of op het eerste consult) bekeken wat de afwijking is. Vervolgens wordt er een voorlopig plan gemaakt en bekeken op welke leeftijd behandeling gewenst is. Aan de hand daarvan worden vervolgafspraken gemaakt.

U kunt ook bij ons terecht wanneer u geen patiënt bent.

Geef uw mening over uw genoten behandelingen: velen gingen u voor op ZorgkaartNederland.nl  ZorgkaartNederland

Geen zorgen als u met uw kind komt: zie somama

Voor het poetsen kijk op trammeland in Tandenland

Wij houden ons aan de privacy wetgeving vastgelegd in de AVG