Orthodontie

 

 

 

Orthodontie bij tandarts André Keet: Geen grootschalige praktijk maar de vakman zelf aan de stoel. Met de  nieuwste behandeltechnieken om een mooie lach te maken!

Dicht bij de middelbare scholen in Amersfoort-Noord: dus niet ver fietsen of alleen naar de tandarts!

Wilt uw kind ook geen buitenbeugel? In mijn praktijk worden ze niet meer voorgeschreven: Blokbeugels en buitenbeugels zijn letterlijk van de vorige eeuw!  Voor kinderen is het van belang op tijd behandeld te worden. Uit onderzoek is gebleken dat het onnodig is om 5 jaar behandeld te worden met binnen- en buitenbeugels gevolgd door vaste apparatuur (en dubbele kosten).
Het blijkt dat het anders kan: timing met de groei en een wrijvingsloos systeem is erg belangrijk!

De nieuwe brackets met klepjes in plaats van een elastiekje om de draad in het slotje vast te houden van (Damon Ormco) hebben niet de problemen van de klassieke slotjes (zoals wrijving tussen de draad en het slotje door de elastiekjes op het slotje) en wel alle voordelen! Ook kan een 3D planning  gemaakt worden: technisch hoogstaand werk van OnyxCeph3D en Insignia: alle slotjes perfect op zijn plaats door computer gestuurde plaatsing van de slotjes en het plaatsen van de slotjes met een mal.

In een aantal behandelingen is het belangrijk dat een groep tanden niet verplaatst tijdens de behandeling. Doordat krachten altijd aan beide zijden effect sorteren is dat heel lastig. Geavanceerd verankeringssysteem met botankertjes maakt veel meer mogelijk!

NIEUW: ClearAligner techniek: de onzichtbare beugel. Niet alle afwijkingen aan de stand van de tanden kan met deze techniek behandeld worden.

U kunt zich zonder enige verdere verplichting aanmelden voor een eerste consult om uw mogelijkheden te bespreken.
Het is niet nodig dat u bij ons ingeschreven staat.
Bij het bespreken van het behandelplan krijgt u ook duidelijkheid over de kosten.

Lid van het OK-register. Het kwaliteits register van de OVAP. van de Orthodontie Vereniging  voor Algemeen Practici.

Tandartsen kijken voor het cursusaanbod op SEMIOS onderdeel van IOS.